Vand med logo

Hvorfor du burde markedsføre din virksomhed med Logovand

En vigtig del af markedsføring er at skabe synlighed omkring sit produkt og sin virksomhed. Dette kan gøres på mange måder: gennem reklamer, SEO-markedsføring, events og meget mere. Men en simpel måde, som kan give en stor, vedvarende effekt, er ved at uddele eller sælge produkter, som kunderne kan bruge. Det koster naturligvis en smule at få produceret disse, men reelt set er det faktisk en billig måde at generere en stor synlighed og et positivt indtryk.

 Et simpelt, men fantastisk, eksempel på dette er en vandflaske.

Perfekt til events

Hvis du deltager i et større event, hvor der er mange virksomheder, så kan du give dig selv en enorm fordel ved at uddele vand med logo til de deltagere, som er til stede ved eventet. Det er tit nogle lange dage, og man bliver tørstig i løbet af dagen, hvilket vil garantere, at de besøgende er villige til at tage imod flaskerne, som du naturligvis også kan sælge for et lavt beløb. Du sikrer derved, at de besøgende bemærker din virksomhed, og at de danner sig et positivt indtryk deraf, som du i særdeleshed kan se som en bonus.

vandflasker

Længerevarende indtryk

En af de særlige fordele ved vandflasker med logo er nemlig også, at de besøgende vil tage flasken med rundt, og at de i nogle tilfælde vil tage den med hjem. Her opnår du nemlig også en ekstra fordel, da de konstant igennem dagen vil bemærke din virksomheds logo, hvorigennem de vil danne et indtryk, som varer længere.

Så hvis du ønsker at opnå en ekstra synlighed til et event med mange konkurrenter, så der dette netop en af de bedste måder, du kan gøre dette på. Du bør derfor kontakte et firma som Logovand Nord, som netop kan producere disse flasker inden dit næste event.

Scroll to Top